Kylling i gul Thai karry

Autentisk Thai karry med saftige kyllingestykker i cremet sauce. Gul Thai karry (kaeng kari) er måske ikke så kendt som rød og grøn Thai karry, og det er en skam, for smagen er fantastisk.

  15-30min       Middel       Let     Personer
Lad evt. retten simre lidt længere end angivet i opskriften for at få det helt autentiske skilte sauce.
Grøntsagerne i opskriften kan erstattes med fx peberfrugt, sukkerærter eller hvad der falder i din smag.
Ingredienser
1spsk. vegetabilsk olie
400g kylling, i tern eller strimler
3tsk. Blue Dragon Gul karrypasta
400ml Blue Dragon Light kokosmælk
1stk. løg, groft hakket
1håndfuld babymajs
Blue Dragon Fiskesauce
rørsukker
Fremgangsmåde

1. Opvarm wok eller stegepande til høj varme, tilsæt olie.

2. Steg kyllingestykkerne til de har fået lidt farve. Skru varmen ned til medium og tilsæt karrypasta og steg yderligere et minut.

3. Tilsæt en dåse kokosmælk og rør rundt i retten, så karrypastaen opløses i kokosmælken, og bring i kog. Tilsæt grøntsagerne og lad retten simre i ca. 10 minutter.

4. Servér med ris eller nudler og pynt med frisk koriander og evt. lidt frisk rød chili.

Du kan måske også lide