Kylling med soja og wasabi

Nem ret med kylling og skønne japanske smage

  +60min       Mild       Middel     Personer
Ingredienser
800g kylling, fx kyllinglår
2spsk. rapsolie
2spsk. Blue Dragon Risvineddike
1-3tsk. Blue Dragon Wasabi paste
4spsk. japansk sojasauce
2stk. skalotteløg, skåret i tynde skiver
bredbladet persille eller koriander til pynt
løse ris
Fremgangsmåde

1. Bland olie, risvineddike, wasabi, sojasauce og løg i en stor skål. Læg kyllingestykkerne i og lad det marinere i ca. 1 time i køleskabet.

2. Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fad, hæld marinaden over og drys med salt. Sæt fadet i en 150°C varm ovn i ca. 50 minutter. Sæt varmen op til 225°C og steg yderligere 5-10 minutter til kyllingen har fået en fin farve. Tjek at kyllingestykkerne er gennemstegt.

3. Drys med hakkede krydderuter og server med ris.

Du kan måske også lide