Salat med sweet chili kylling

Fyldig salat med lidt spicy kylling.

  15-30min       Middel       Let     Personer
Kyllingen kan evt. erstattes af tigerrejer eller oksekød. En af de andre smagsvarianter af Blue Dragon woksauce kan også bruges.
Ingredienser
800g kyllingebryst
salt
peber
1pose Blue Dragon Sweet Chili & Garlic woksauce
500g blandede salater
250g cherrytomater, halveret
1stk. rødløg, i tynde skiver
½stk. agurk, i tynde skiver
20ml Blue Dragon Sesamolie
20ml sojasauce
1stk. lime (saft af ½ lime og ½ lime i skiver)
Fremgangsmåde

1. Placer kyllingebrysterne mellem to stykker bagepapir og bank kødet let indtil det er ca. 1 cm tykt. Krydres med salt og peber og gnides med woksaucen. Lad kødet marinere ved stuetemperatur i ca. 30 minutter eller længere tid i køleskabet.

2. Grill eller steg kyllingebrysterne indtil de er gennemstegte (ca. 10-12 min.). Lad kødet hvile lidt inden det skæres i strimler til salaten.

3. Bland sesamolie, sojasauce og limesaft til en dressing.

4. Anret salaten med kyllingestykkerne og hæld dressingen over. Server med frisk lime.

Du kan måske også lide