100g | Blue Dragon Ægnudler | |
200g | rå rejer (scampi) | |
½ | gul peberfrugt | |
½ | rød peberfrugt | |
1 | gulerod | |
25g | minimajs | |
1½spsk. | olie til stegning | |
1pose | Blue Dragon Oyster & Spring Onion woksauce | |
koriander | ||
sorte sesamfrø |
1. Tilbered ægnudlerne efter anvisningen på pakken. Skyl dem i koldt vand og sæt dem til side.
2. Steg grøntsagerne i 2-3 minutter. Hæld woksauce over grøntsagerne og steg yderligere få sekunder. Tilsæt rejer og nudler og bland det hele, mens det bliver varmet igennem. Pynt med frisk koriander og sesamfrø inden servering.
3. Opvarm olie i en wok eller stor stegepande ved høj varme. Steg rejerne i 3-4 minutter til de er let gyldne. Tag rejerne ud af panden og sæt dem til side.