Tilsæt fx kogte nudler eller kogt/stegt kylling for at gøre salaten mere mættende.
4stk. | Bird's Eye chili, finthakket | |
3fed | hvidløg, skrællet og finthakket | |
1tsk. | ingefær, skrællet og finthakket | |
1tsk. | Blue Dragon Fiskesauce | |
1tsk. | palmesukker eller muscovadosukker | |
3spsk. | limesaft | |
½stk. | spidskål eller hvidkål, skåret i fine strimler | |
1stk. | agurk, uden kerner og i strimler | |
1stk. | stor gulerod, groft revet | |
5stk. | forårsløg, i tynde skiver | |
peanuts, hakkede |
1. Lav dressingen i en morter eller blender ved at blande chili, hvidløg, ingefær til en pasta. Tilsæt fiskesauce, sukker og lime og smag til, så dressingen får den rette balance mellem sødt, surt, salt og stærkt.
2. Anret grøntsagerne i en skål eller på et fad og hæld dressingen over.
3. Server med hakkede peanuts og evt. lidt koriander.