600g | laks, skåret i 12 stykker | |
2spsk. | flydende honning | |
50g | farin | |
4spsk. | japansk sojasauce | |
800g | blandede wokgrøntsager (frisk snittet eller frosne) | |
2spsk. | Blue Dragon Risvineddike | |
2ark | Blue Dragon Sushi Nori tang |
1. Bland honning, farin og sojasauce i en skål, læg laksen i og lad marinere i 10 minutter.
2. Steg grøntsagerne på høj varme i nogle minutter og smag til med salt og peber.
3. Steg fisken på en slip-let pande ved middelvarme i 1 minut på hver side (vær forsigtig da sukkeret i marinaden kan få fisken til at brænde på). Tilsæt marinaden, og lad laksen stege i yderligere nogle minutter.
4. Tag laksen af varmen og anret på tallerkner. Hæld risvineddiken i stegepanden, lad det koge op og hæld saucen over laksen. Strø strimlet nori over og server med grøntsagerne.