Kylling Satay

Lækre marinerede kyllingespyd med peanutmayonnaise

  15-30min       Mild       Let     Personer
Ingredienser
100g Satay cooking sauce
75 g Blue Dragon Satay cooking sauce
40g crunchy peanut butter
1spsk. Blue Dragon Rich Hoisin Sauce
Fremgangsmåde

1. Skær kyllingekødet i passende stykker, krydr med salt og peber og bland det med marinaden af Satay cooking sauce og sojasauce. Lad kødet marinere i 3-4 timer eller natten over i køleskab.

2. Bland mayonnaise, Satay cooking sauce, peanut butter, Rich Hoisin sauce og limesaft til en dip.

3. Træk kyllingestykkerne på grillspyd, som har ligget i vand så de ikke kan brænde, og steg spydene på grill eller grillpande. Steges i 8-10 minutter indtil gennemstegt.

4. Server spydene med Satay mayonnaisen og grøn salat.

Du kan måske også lide

Click to access the login or register cheese