Brug f.eks. røget laks istedet for fersk rå laks.
Blue Dragon kogte sushiris (svarende til ca. 65 g rå ris) | ||
1ark | Blue Dragon Sushi Nori tang | |
1tsk. | Blue Dragon Wasabi paste | |
1stykke | laks | |
1stykke | agurk | |
japansk sojasauce | ||
Blue Dragon Sushi ingefær |
1. Kog sushiris jf. anvisningerne på pakken og bland dem med sushi su (risvineddike og sukker).
2. Læg tangarket med den blanke side nedad mod bambusmåtten. Bred ris ud på tangen i et ca. ½ cm tykt lag og lad et lille stykke i kanten af tangarket, som vender væk fra dig, være fri for ris.
3. Læg fyldet i en stribe på risene og dup lidt wasabi på. Fugt kanten af tangarket med en smule vand og rul sammen. Skær rullen i ca. 12-14 stykker. Brug en skarp kniv dyppet i vand for at få flotte stykker.
4. Server med sojasauce, wasabi paste og sushi ingefær.