wok med oksekød og grønt

Aromatisk og fyldig wokret med Oyster & Spring Onion woksauce.

  0-15min       Mild       Let     Personer
Kød og grønt kan varieres efter smag og sæson.
Ingredienser
30ml jordnøddelolie
250g mørt oksekød, i tynde skiver
1stk. løg, i tynde skiver
1bundt forårsløg, skåret i skrå stykker
200g blandede svampe fx shitake og champignon
100g broccoli, i buketter og blancheret
pose Blue Dragon Oyster & Spring Onion woksauce
2reder Blue Dragon Ægnudler
Fremgangsmåde

1. Tilbered nudlerne jf. anvisningerne på pakken.

2. Opvarm en wok ved høj varme, tilsæt olie og steg kødet i 1-2 miutter.

3. Tilsæt løg og halvdelen af forårsløgene og steg yderligere 2 minutter.

4. Tilsæt svampe og steg yderligere 3-4 minutter indtil det meste af væsken er fordampet. Tilsæt blancheret broccoli og steg yderligere 1-2 minutter.

5. Tilsæt woksauce og lad retten varme igennem inden der serveres med nudler og pyntes med resten af forårsløgene.

Du kan måske også lide

Click to access the login or register cheese