Woksaucerne kan også bruges til marinering af fx grillspyd.
1spsk. | olie | |
4stk. | forårsløg, i stykker á 2,5 cm | |
1stk. | kyllingebryst, i tynde skiver | |
2cm | frisk ingefær, skrællet og finthakket | |
½spsk. | sojasauce | |
1fed | hvidløg, finthakket | |
1pose | Blue Dragon Oyster & Spring Onion woksauce | |
450 ml | varm hønsebouillon | |
2reder | Blue Dragon Medium Ægnudler | |
1håndfuld | edamamebønner (eller anden grøntsag) |
1. Opvarm olien i en stor gryde og steg forårsløg og kylling i 2-3 minutter indtil kyllingekødet er mørt.
2. Tilsæt ingefær, hvidløg, sojasauce, woksauce og den varme bouillon og bring suppen i kog.
3. Tilsæt ægnudler og kog i 4 minutter. Tilsæt en håndfuld grøntsager og lad dem koge med det sidste minut inden servering.