Grøntsagerne kan varieres efter sæson og smag og behag.
250g | skrællet græskar (fx hokkaido eller butternut squash) | |
1spsk. | revet ingefær | |
1stk. | grøn chili (kan udelades) | |
½stk. | squash | |
75g | sukkerærter | |
75g | bønnespirer | |
1pose | Blue Dragon Coconut & Lime woksauce | |
3spsk. | sojasauce | |
1stk. | lime | |
frisk koriander | ||
100g | Blue Dragon Fuldkornsnudler |
1. Tilbered nudlerne jf. anvisningerne på pakken.
2. Skær græskar i ca. 1 x 1 cm tern og steg dem ved høj varme i en wok eller dyb pande med lidt olie i 3-4 minutter.
3. Tilsæt revet ingefær, finthakket chili og squash i skiver og lad det stege ca. 2 minutter.
4. Tilsæt dernæst sukkerærter, halvdelen af bønnespirerne, woksauce og sojasauce. Varm retten godt igennem.
5. Anret med de resterende bønnespirer og frisk koriander og server med fuldkornsnudler.