Risnudler kan erstattes med andre typer nudler, og grøntsagerne kan varieres efter smag og sæson.
100g | risnudler | |
75 g | sukkerærter | |
100g | stegt eller kogt kylling | |
2spsk. | Blue Dragon Sweet chili dipping sauce | |
saft af ½ lime | ||
1håndfuld | babyspinat | |
2 | forårsløg, i skiver | |
1rød | chili, i tynde skiver (kan udelades) | |
1håndfuld | frisk koriander, hakket | |
25g | ristede cashewnødder |
1. Tilbered nudlerne jf. anvisningerne på pakken. Dræn vandet fra og skyl nudlerne under vandhanen og stil til side.
2. Blancher sukkerærterne i kogende vand ca. 1 minut eller overhæld dem med kogende vand. Skyl med koldt vand efterfølgende. Læg evt. sukkerærterne på køkkenrulle eller et rent viskestykke, så de ikke er for våde.
3. Bland kylling, nudler, sød chilisauce og limesaft i en skål, så det hele er godt dækket af chilisaucen.
4. Anret salaten i en skål eller stor tallerken med babyspinat i bunden og nudler og kylling ovenpå. Top med sukkerærter, forårsløg, chili, frisk koriander og ristede cashewnødder. Server med frisk lime og ekstra chilisauce.