Server med dipsauce fx Blue Dragon Sweet Chili
4stk. | blandede skaldyr, fx rejer, blæksprutter, fisk | |
4stk. | blandede grøntsager, fx svampe, pebre, babymajs, asparges, grønne bønner, squash og søde kartofler | |
1pk. | Blue Dragon Tempura Mix | |
225ml | vand, iskoldt | |
efter behov vegetabilsk olie, til friturestegning |
1. Skyl skaldyr og grøntsager. Skær peberfrugt, blæksprutter, fisk og søde kartofler i strimler. Resten af ingredienserne skal du lade være hele.
2. Bland dejmixen sammen med iskoldt vand og rør godt rundt for at fjerne eventuelle klumper. Brug dejen med det samme!
3. Varm olien i en wok eller frituregryde til 160 º.
4. Dyp grøntsager og skaldyr i dejen og dybsteg de forskellige ting i 2-3 minutter ad gangen eller indtil de er gyldenbrune. Læg kun få stykker i gryden ad gangen.
5. Lad dryppe af på en rist eller på fedtsugende papir. Servér straks.