Lav en ekstra portion pulled beef og server med andet lækkert tilbehør næste dag.
750g | oksehøjreb (uden ben) | |
2stk. | skalotteløg | |
1dl | sojasauce | |
1dl | Blue Dragon Rich Hoisin Sauce | |
salt og sort peber | ||
4stykker | flüte | |
blandet salat/grøntsager | ||
Blue Dragon Rich Hoisin Sauce | ||
friskost |
1. Krydr kødet med salt og peber. Skræl og del løgene og læg dem i bunden af en stegeso eller gryde med låg som tåler ovnvarme. Læg kødet i fadet og hæld sojasauce og hoisin sauce over. Sæt fadet i ovnen i ca. 6 timer ved 100 grader, indtil kødet er meget mørt.
2. Hæld stegeskyen i en gryde og lad den reducere til den har fået en kraftig smag. Læg kødet på et skærebræt og træk kødet fra hinanden med to gafler og bland kødet med lidt af stegeskyen.
3. Flæk flütes og smør med friskost. Anret kødet med salater og hoisin sauce og servér straks.