Fyldet kan variere efter smag og sæson.
200g | glasnudler | |
400g | rejer (optøede) | |
1 | mango | |
1 | agurk | |
2 | forårsløg | |
1pakke | Blue Dragon Rispandekager | |
1bundt | frisk koriander | |
2spsk. | sesamfrø | |
175 g | peanut butter | |
1spsk. | honning | |
½spsk. | sojasauce | |
2tsk. | limesaft | |
1tsk. | Blue Dragon Riseddike | |
1tsk. | friskrevet ingefær | |
½dl | vand |
1. Tilbered glasnudler efter anvisningen på pakken.
2. Skær mango og agurk i strimler. Hak forårsløg og koriander. Hold grøntsagerne adskilt.
3. Dyp et stykke rispapir ad gangen i varmt vand i få sekunder, indtil det er blødt. Læg rispapiret på en plan flade, evt. på et viskestykke. Placer glasnudler, rejer, mango og grønt midtpå og fold derpå den side, der er tættest på dig over først. Træk derefter siderne sammen som en kuvert og rul derefter pakken væk fra dig selv, indtil en pæn rulle er dannet. Rullen bør være lidt gennemsigtig i udseende. Fortsæt med de øvrige stykker rispapir.
4. Bland peanut butter, honning, sojasauce, limesaft, riseddike og ingefær og juster konsistensen med lidt vand.
5. Server rispapirrullerne med peanutsaucen.