Friske forårsruller med peanutsauce

Friske forårsruller med dejligt fyld og en cremet peanutsauce til at dyppe i.

  15-30min       Mild       Let     Personer
Fyldet kan variere efter smag og sæson.
Ingredienser
200g glasnudler
400g rejer (optøede)
1 mango
1 agurk
2 forårsløg
1pakke Blue Dragon Rispandekager
1bundt frisk koriander
2spsk. sesamfrø
175 g peanut butter
1spsk. honning
½spsk. sojasauce
2tsk. limesaft
1tsk. Blue Dragon Riseddike
1tsk. friskrevet ingefær
½dl vand
Fremgangsmåde

1. Tilbered glasnudler efter anvisningen på pakken.

2. Skær mango og agurk i strimler. Hak forårsløg og koriander. Hold grøntsagerne adskilt.

3. Dyp et stykke rispapir ad gangen i varmt vand i få sekunder, indtil det er blødt. Læg rispapiret på en plan flade, evt. på et viskestykke. Placer glasnudler, rejer, mango og grønt midtpå og fold derpå den side, der er tættest på dig over først. Træk derefter siderne sammen som en kuvert og rul derefter pakken væk fra dig selv, indtil en pæn rulle er dannet. Rullen bør være lidt gennemsigtig i udseende. Fortsæt med de øvrige stykker rispapir.

4. Bland peanut butter, honning, sojasauce, limesaft, riseddike og ingefær og juster konsistensen med lidt vand.

5. Server rispapirrullerne med peanutsaucen.

Du kan måske også lide

Click to access the login or register cheese