Friske grøntsagsruller

Vietnamesiske rispapirruller med sundt fyld

  15-30min       Mild       Let     Personer
Rullerne kan laves lidt i forvejen og opbevares dækket med et fugtigt viskestykke indtil servering.
Ingredienser
1stk. gulerod, groft revet eller julienneskåret
50g bønnespirer
5cm. agurk, skåret i tynde strimler
1spk. Blue Dragon Fiskesauce
1spsk. Blue Dragon Risvineddike
2tsk. sukker
8stk. Blue Dragon Rispandekager
1håndfuld frisk mynte, uden stilk
1håndfuld frisk koriander, hakket
Fremgangsmåde

1. Bland fiskesauce, risvineddike og sukker og vend grøntsager og koriander heri.

2. Dyp rispandekagerne en ad gangen i varmt vand og læg dem forsigtigt på et fugtigt viskestykke.

3. Læg mynteblade på midten af hver rispandekage, læg grøntsager ovenpå og rul pandekagen sammen. Fold den side, der er tættest på dig, over først. Træk derefter siderne sammen som en kuvert, og rul derefter pakken væk fra dig selv, indtil en pæn rulle er dannet. ”Pakken” bør være gennemsigtig i udseende.

4. Server sammen med dip f.eks. Blue Dragon Sweet Chili Dipping Sauce, Blue Dragon Hoisin Sauce eller en dip af fiskesauce, limesaft, chili og sukker.

Du kan måske også lide

Click to access the login or register cheese