10-12stk. | bambus grillspyd | |
500g | kylling, skåret i tern | |
olie til pensling | ||
4spsk. | sojasauce | |
1tsk. | Blue Dragon Sesamolie | |
1tsk. | Blue Dragon Riseddike | |
2spsk. | honning | |
1 | citron | |
sort peber | ||
sesamfrø til pynt | ||
forårsløg til pynt | ||
Blue Dragon Sweet chili dipping sauce |
1. Bland en marinade af sojasauce, sesamolie, riseddike, honning, saft af en citron og smag til med sort peber.
2. Vend kyllingestykkerne i marinaden, så de er godt dækket, og lad dem marinere i køleskabet i mindst 20 minutter. Mens kyllingen marineres lægges bambusspyddene i lunkent vand, så de ikke brænder, når de grilles.
3. Sæt 3-4 stykker kylling på hvert spyd og pensl med lidt olie. Grill spyddene ved middelhøj varme i 10-15 minutter indtil kødet er gennemstegt.
4. Pynt med sesamfrø og hakket forårsløg og server med ekstra sød chilisauce sammen med en god salat.