Japanese Salmon & Wasabi Burger

Lakseburger med japanske smage - et lækkert alternativ til de sædvanlige fiskefrikadeller.

  30-60min       Middel       Let     Personer
Brug evt. kølediskens færdigrørte fiskefars med laks.
Ingredienser
600g laksefars
1 æg
1-2spsk. Blue Dragon Rich Hoisin Sauce
1tube Blue Dragon Wasabi paste
1ark Blue Dragon Sushi Nori tang
1spsk. miso pasta
6spsk. mayonnaise
blandede salater
4stk. burgerboller
1stk. lime, i både
Fremgangsmåde

1. Rør laksefars, æg, hoisinsauce og ca. 3/4 tube wasabi sammen - brug evt. mindre wasabi hvis smagen skal være mindre stærk og smag til med salt og peber.

2. Form 4 burgere, pensl med madolie og lad dem hvile i køleskabet ca. ½-1 time.

3. Bland mayonnaise og miso og smag til med wasabi og stil i køleskabet.

4. Grill/steg lakseburgerne på middelvarme og rist brødet.

5. Skær nori tang i strimler og drys dem på de grillede burgere. Anret burgerne med mayonnaise og salater og servér straks med frisk lime.

Du kan måske også lide

Click to access the login or register cheese