Lad evt. retten simre lidt længere end angivet i opskriften for at få det helt autentiske skilte sauce. Grøntsagerne i opskriften kan erstattes med fx peberfrugt, sukkerærter eller hvad der falder i din smag.
1spsk. | vegetabilsk olie | |
400g | kylling, i tern eller strimler | |
3tsk. | Blue Dragon Gul karrypasta | |
400ml | Blue Dragon Light kokosmælk | |
1stk. | løg, groft hakket | |
1håndfuld | babymajs | |
Blue Dragon Fiskesauce | ||
rørsukker |
1. Opvarm wok eller stegepande til høj varme, tilsæt olie.
2. Steg kyllingestykkerne til de har fået lidt farve. Skru varmen ned til medium og tilsæt karrypasta og steg yderligere et minut.
3. Tilsæt en dåse kokosmælk og rør rundt i retten, så karrypastaen opløses i kokosmælken, og bring i kog. Tilsæt grøntsagerne og lad retten simre i ca. 10 minutter.
4. Servér med ris eller nudler og pynt med frisk koriander og evt. lidt frisk rød chili.