Grøn karrypasta kan erstattes med rød karrypasta for en lidt mindre stærk smag.
500g | laks | |
1-3spsk. | Blue Dragon Grøn karrypasta | |
400ml | Blue Dragon Kokosmælk | |
2dl | skalotteløg, hakket | |
200g | kartofler | |
½stk. | rød peberfrugt, i strimler | |
100g | sukkerærter, i grove strimler | |
50g | frisk ananas, i tern | |
4portioner | kogt jasminris | |
Thai basilikum eller almindelig basilikum |
1. Skræl og del kartoflerne og kog dem i vand tilsat 1 spsk. karrypasta. Tag kartoflerne op lige før de er helt gennemkogte.
2. Skær fisken i tern (ca. 1 x 1 cm) og skær grøntsagerne ud.
3. Steg løg og karrypasta i 2 minutter, tilsæt kokosmælk og lad det koge op. Vend forsigtigt ananas, grøntsager, fisk og kartofler i kokosmælken og lad retten simre i nogle få minutter indtil fisken akkurat er klar. Smag evt. til med lidt peber, fiskesauce/salt, limesaft og sukker.
4. Pynt med basilikum og server med ris.