Grøntsagerne kan varieres efter sæson og hvad køleskabet byder på.
200g | laksefilet uden skind | |
1spsk. | majsstivelse | |
3stk. | forårsløg | |
2fed | hvidløg | |
1stor | gulerod | |
100g | edamamebønner | |
100g | spinat | |
1pose | Blue Dragon Teriyaki woksauce | |
1spsk. | honning | |
1spsk. | sorte sesamfrø | |
100g | Blue Dragon Fuldkornsnudler |
1. Tilbered nudlerne jf. anvisningerne på pakken.
2. Skær laks i 2 x 2 cm tern, krydr med salt og peber og vend derefter i majsstivelse. Steg laksestykkerne i 2 minutter på hver side i olie og tag dem derefter af panden.
3. Hak forårsløg og hvidløg fint. Skær guleroden i tynde skiver. Svits forårsløg, hvidløg og gulerod i lidt olie på panden. Tilsæt skyllet spinat og edamamebønner og steg til spinaten er faldet sammen.
4. Tilsæt woksauce og honning og lad det simre i 4-5 minutter.
5. Anret nudler med teriyaki-grønt og laks og drys med sesamfrø inden servering.