Oyster & Spring Onion woksauce smager også dejligt med fx kylling.
200g | flank steak i tynde strimler | |
1spsk. | majsstivelse | |
1stort | rødløg | |
3fed | hvidløg | |
1spsk. | Blue Dragon Sesamolie | |
3spsk. | olie til stegning | |
½ | broccoli | |
100g | sukkerærter | |
1pose | Blue Dragon Oyster & Spring Onion woksauce | |
2spsk. | Blue Dragon Risvineddike | |
½dl | vand eller oksefond | |
1stk. | frisk chili |
1. Vend oksekødsstrimlerne i majsstivelse krydret med salt og peber. Skær rødløg i strimler og hak hvidløg fint.
2. Opvarm en wok eller dyb pande med olie og sesamolie og steg oksekød, løg og hvidløg indtil det tager lidt farve.
3. Tilsæt woksauce, vand eller fond, broccolibuketter og sukkerærter og lad retten simre i 4-5 minutter. Smag til med riseddike.
4. Server med ris.