Grøntsagerne kan varieres efter smag og sæson.
4dl | Blue Dragon Sushiris | tilberedte |
200g | laksefilet | |
1dl | japansk sojasauce | |
½tsk. | Blue Dragon Sesamolie | |
1tsk. | limesaft | |
2spsk. | sesamfrø | |
10cm | squash, i tynde skiver | |
1spsk. | limesaft | |
1spsk. | flydende honning | |
2stk. | små gulerødder, groftrevet eller i tynde strimler | |
2dl | forårsløg, i tynde skiver | |
8stk. | små champignon, i tynde skiver | |
4-8stilke | frisk koriander eller bredbladet persille | |
4spsk. | Blue Dragon Sushi ingefær | |
1ark | Blue Dragon Sushi Nori tang | |
4spsk. | mayonnaise | |
2tsk. | misopasta | |
1tsk. | sriracha chilisauce |
1. Tilbered sushiris jf. anvisningerne på pakken eller opskriften her på hjemmesiden.
2. Bland marinaden af sojasauce, sesamolie, 1 tsk. limesaft og sesamfrø og skær laksen i 4 stykker, som lægges heri og marinerer i 30 minutter på køl. Laksen steges derpå i ovnen ved 200 grader i ca. 5-10 minutter indtil den er tilpas gennemstegt.
3. Skær squash i tynde skiver og lad dem marinere i 1 spsk. limesaft og honning i 10 minutter og hæld derpå marinaden fra. Riv gulerødder og skær champignon i tynde skiver.
4. Bland mayonnaise, misopasta og chilisauce til en spicy mayo.
5. Anret i 4 skåle med sushiris i bunden og de øvrige ingredienser flot præsenteret ovenpå. Pynt med nori tang i strimler eller smuldret samt spicy mayo.