Grøntsagerne kan varieres efter smag og sæson.
4dl | Blue Dragon Sushiris | tilberedte |
200g | kyllingelårfilet (evt. kyllingebryst) | |
1dl | japansk sojasauce | |
½tsk. | Blue Dragon Sesamolie | |
1tsk. | limesaft | |
2spsk. | sesamfrø | |
1stk. | lille frisk mango, i tern | |
1pakke | rucola (ca. 50-70 g) | |
2dl | edamamebønner, kogte | |
1stk. | peberfrugt, i strimler | |
4-8 stilke | bredbladet persille eller koriander | |
4spsk. | Blue Dragon Sushi ingefær | |
1ark | Blue Dragon Sushi Nori tang | |
4 spsk. | Blue Dragon Rich Hoisin Sauce |
1. Tilbered sushiris jf. anvisningerne på pakken eller opskriften her på hjemmesiden.
2. Bland marinaden af sojasauce, sesamolie, limesaft og sesamfrø og læg kylling heri. Lad det marinere i 30 minutter og steg derpå kyllingen i ovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter eller til gennemstegt. Skær kyllingen i tynde skiver.
3. Skræl mangooen, fjern kernen og skær frugten i tern. Skyl rucola og krydderurter og lad det tørre. Skær peberfrugten i strimler.
4. Anret i 4 skåle med sushiris i bunden og de øvrige ingredienser flot præsenteret ovenpå. Pynt med nori tang i strimler eller smuldret samt hoisinsauce.