Shiitake svampe kan erstattes af andre typer svampe. Steg evt. kyllingefileterne i en smule Blue Dragon rød karrypasta for at få lidt mere spicy smag.
200 g | kyllingefilet | |
1spsk. | kokosolie | |
6stk. | shiitake svampe, i tern | |
1stk. | skalotteløg, hakket | |
6stk. | cherrytomater, i tern | |
1dl | salatblade, fint strimlet | |
1dl | bønnespirer | |
2spsk. | frisk koriander | |
1-3tsk. | rød chili, finthakket | |
3spsk. | Blue Dragon Sweet chili dipping sauce | |
1tsk. | Blue Dragon Fiskesauce | |
1spsk. | limesaft | |
8stk. | Blue Dragon Rispandekager | |
Blue Dragon Rich Hoisin Sauce | ||
hakkede peanuts |
1. Steg kyllingefilet i olie til de er gennemstegt og læg dem til side for at køle af.
2. Steg svampene i samme olie i få minutter.
3. Skær kyllingefilet i tern og bland dem med svampe, løg, tomat, bønnespirer og koriander. Hæld chilisauce, fiskesauce og limesaft over, bland sammen og smag evt. til med lidt peber og et nip sukker.
4. Dyp et stykke rispapir ad gangen i varmt vand i få sekunder, indtil det er blødt. Læg rispapiret på en plan flade, evt. på et viskestykke. Placer fyldet midtpå og fold derpå den side, der er tættest på dig over først. Træk derefter siderne sammen som en kuvert og rul derefter pakken væk fra dig selv, indtil en pæn rulle er dannet. Rullen bør være lidt gennemsigtig i udseende.
5. Servér med hoisinsauce med peanuts som dip.