Rullerne kan fyldes med næsten hvad som helst - også en rest kød eller fisk fra dagen før
150g | rejer, uden skal og afdryppede | |
1stk. | skalotteløg, hakket | |
½dl | forårsløg, i tynde skiver | |
2dl | feldsalat | |
2stk. | avocado, hakket | |
1dl | vandkastanjer, i strimler | |
1spsk. | Blue Dragon Fiskesauce | |
2spsk. | Blue Dragon Sweet chili dipping sauce | |
1½spsk. | limesaft | |
8stk. | Blue Dragon Rispandekager | |
1½dl | Blue Dragon Rich Hoisin Sauce | |
2spsk. | knuste jordnødder |
1. Bland rejer og grøntsager og det det marinere i chilisauce, lime og fiskesauce i ca. 30 minutter i køleskabet. Smag til med salt, peber og sukker.
2. Dyp et stykke rispapir ad gangen i varmt vand i få sekunder, indtil det er blødt. Læg rispapiret på en plan flade, evt. på et viskestykke. Placer fyldet midtpå og fold derpå den side, der er tættest på dig over først. Træk derefter siderne sammen som en kuvert og rul derefter pakken væk fra dig selv, indtil en pæn rulle er dannet. Rullen bør være lidt gennemsigtig i udseende. Fortsæt med de øvrige stykker rispapir.
3. Server rullerne med hoisinsauce og drys med knuste jordnødder.