Kyllingen kan evt. erstattes af tigerrejer eller oksekød. En af de andre smagsvarianter af Blue Dragon woksauce kan også bruges.
800g | kyllingebryst | |
salt | ||
peber | ||
1pose | Blue Dragon Sweet Chili & Garlic woksauce | |
500g | blandede salater | |
250g | cherrytomater, halveret | |
1stk. | rødløg, i tynde skiver | |
½stk. | agurk, i tynde skiver | |
20ml | Blue Dragon Sesamolie | |
20ml | sojasauce | |
1stk. | lime (saft af ½ lime og ½ lime i skiver) |
1. Placer kyllingebrysterne mellem to stykker bagepapir og bank kødet let indtil det er ca. 1 cm tykt. Krydres med salt og peber og gnides med woksaucen. Lad kødet marinere ved stuetemperatur i ca. 30 minutter eller længere tid i køleskabet.
2. Grill eller steg kyllingebrysterne indtil de er gennemstegte (ca. 10-12 min.). Lad kødet hvile lidt inden det skæres i strimler til salaten.
3. Bland sesamolie, sojasauce og limesaft til en dressing.
4. Anret salaten med kyllingestykkerne og hæld dressingen over. Server med frisk lime.