Satay Wok

En nem favorit for hele familien.

  15-30min       Mild       Let     Personer
Tilberedning af ris
1.	Afmål 80 g ris pr. person.
2.	Skyl nogle få gange, hæld ris i en gryde og dæk med vand, så det når 1½ cm over risen.
3.	Bring i kog over høj varme.
4.	Skru ned for varmen og lad simre i 10-12 minutter.
5.	Tag gryden af varmen og lad risen trække i 5 minutter inden servering.
Ingredienser
4stk. kyllingebryster, i strimler
1stk. rød peber, i strimler
4stk. forårsløg, i store stykker
olie til stegning
1glas Blue Dragon Satay cooking sauce
Fremgangsmåde

1. Varm lidt olie op i en wok eller pande og brun kyllingestrimlerne i ca. 5 minutter ved høj varme.

2. Tilsæt grøntsagerne og lynsteg i 2-3 minutter.

3. Tilsæt saucen og lad retten simre i ca. 10 minutter eller indtil kødet er mørt.

4. Server med ris eller nudler og pynt evt. med ristede peanuts.

Du kan måske også lide

Click to access the login or register cheese