Wasabi paste kan evt. erstattes med en af Blue Dragons andre typer paste; Chili-radise eller Sennep.
600g | laks (4 fileter) | |
3spsk. | japansk sojasauce | |
1spsk. | Blue Dragon Risvineddike | |
1spsk. | sukker | |
1kg | kartofter (egnede til mos) | |
1 1/2dl | mælk | |
2spsk. | smør | |
1-3spsk. | Blue Dragon Wasabi paste | |
flagesalt | ||
hvid peber |
1. Bland sojasauce, risvineddike og sukker, og hæld blandingen over laksen. Lad laksen marinere i 20 minutter.
2. Skræl og kog kartoflerne. Opvarm mælken og bland den i de mosede kartofler. Smag til med smør, wasabi paste, salt og peber. Tilsæt wasabi lidt ad gangen, da den har en meget kraftig smag.
3. Opvarm en pande (evt. grillpande) til høj varme. Steg laksen i 2-3 minutter på hver side. Server laksen med wasabimos og evt. lidt grønt.
4. Server laksen med wasabimos og evt. lidt grønt.