Sushi bowl med laks

Prøv at bruge de klassiske sushi-ingredienser til en lækker og mættende bowl.

  15-30min       Mild       Let     Personer
Grøntsagerne kan varieres efter smag, og laksen kan evt. steges let, hvis det foretrækkes.
Ingredienser
200g Blue Dragon Sushiris
4 spsk. sojasauce
2spsk. sesamfrø
2spsk. Blue Dragon Sesamolie
400g laksefilet
4ark Blue Dragon Sushi Nori tang
2 mango
2 avocado
2 forårsløg
4spsk. Blue Dragon Sushi ingefær
frisk koriander
Fremgangsmåde

1. Skær sushi nori i små firkanter. Skær mango i tern og avocado i skiver. Skær forårsløg i tynde skiver.

2. Bland sojasauce, sesamolie og sesamfrø. Skær laks i tern og vend dem i blandingen.

3. Anret i 4 skåle med sushiris i bunden og marineret laks, avocado, mango, forårsløg, nori og sushi ingefær ovenpå. Pynt med lidt frisk koriander og evt. lidt mere sesamfrø.

Du kan måske også lide

Click to access the login or register cheese