Grøntsagerne kan varieres efter smag, og laksen kan evt. steges let, hvis det foretrækkes.
200g | Blue Dragon Sushiris | |
4 spsk. | sojasauce | |
2spsk. | sesamfrø | |
2spsk. | Blue Dragon Sesamolie | |
400g | laksefilet | |
4ark | Blue Dragon Sushi Nori tang | |
2 | mango | |
2 | avocado | |
2 | forårsløg | |
4spsk. | Blue Dragon Sushi ingefær | |
frisk koriander |
1. Skær sushi nori i små firkanter. Skær mango i tern og avocado i skiver. Skær forårsløg i tynde skiver.
2. Bland sojasauce, sesamolie og sesamfrø. Skær laks i tern og vend dem i blandingen.
3. Anret i 4 skåle med sushiris i bunden og marineret laks, avocado, mango, forårsløg, nori og sushi ingefær ovenpå. Pynt med lidt frisk koriander og evt. lidt mere sesamfrø.