Grøntsager og andet fyld kan varieres efter smag og behag. Laks kan fx. erstattes af sprødstegt kylling paneret i pankorasp eller tempurarejer.
250g | Blue Dragon Sushiris | |
1/4dl | Blue Dragon Risvineddike | |
1/4 dl | sukker | |
1/2stk. | agurk uden kerner, i skiver | |
1stk. | gulerod, i tynde stave | |
2stk. | forårsløg, i tynde skrå skiver | |
100g | røget laks, i skiver | |
1stk. | avocado, i skiver | |
ristede sesamfrø | ||
fintsnittet purløg | ||
1-2stk. | Blue Dragon Sushi Nori tang, i strimler | |
Blue Dragon Sushi ingefær | ||
2/3dl | ekstra jomfru olivenolie | |
2tsk. | limesaft | |
2tsk. | japansk sojasauce | |
1tsk. | Blue Dragon Wasabi paste |
1. Tilbered sushiris efter anvisningerne på pakken. Opvarm forsigtigt risvineddike og sukker i en gryde under omrøring indtil sukkeret er opløst - må ikke koge. Hæld blandingen over de kogte sushiris og vend risene rundt med spisepinde, så de bliver luftige. Lad risene køle af.
2. Anret i 2 skåle med sushiris i bunden, grøntsager og fisk ovenpå. Pynt med ristede sesamfrø, strimler af nori tang, hakket purløg og evt. lidt sushi ingefær. Hæld dressingen over og servér straks.