Sushi bowl med røget laks

Alt det gode fra sushi på en ny, nem måde. Anret de lækre sushi-ingredienser smukt i skåle og slip for at rulle!

  30-60min       Mild       Middel     Personer
Grøntsager og andet fyld kan varieres efter smag og behag. Laks kan fx. erstattes af sprødstegt kylling paneret i pankorasp eller tempurarejer.
Ingredienser
250g Blue Dragon Sushiris
1/4dl Blue Dragon Risvineddike
1/4 dl sukker
1/2stk. agurk uden kerner, i skiver
1stk. gulerod, i tynde stave
2stk. forårsløg, i tynde skrå skiver
100g røget laks, i skiver
1stk. avocado, i skiver
ristede sesamfrø
fintsnittet purløg
1-2stk. Blue Dragon Sushi Nori tang, i strimler
Blue Dragon Sushi ingefær
2/3dl ekstra jomfru olivenolie
2tsk. limesaft
2tsk. japansk sojasauce
1tsk. Blue Dragon Wasabi paste
Fremgangsmåde

1. Tilbered sushiris efter anvisningerne på pakken. Opvarm forsigtigt risvineddike og sukker i en gryde under omrøring indtil sukkeret er opløst - må ikke koge. Hæld blandingen over de kogte sushiris og vend risene rundt med spisepinde, så de bliver luftige. Lad risene køle af.

2. Anret i 2 skåle med sushiris i bunden, grøntsager og fisk ovenpå. Pynt med ristede sesamfrø, strimler af nori tang, hakket purløg og evt. lidt sushi ingefær. Hæld dressingen over og servér straks.

Du kan måske også lide

Click to access the login or register cheese