Fyldet i sushirullerne kan varieres efter smag og behag. Prøv f.eks. også avocado, strimler af omelet, gulerodsstave eller tun rørt med mayonnaise og chilisauce.
125g | Blue Dragon Sushiris | |
1spsk. | Blue Dragon Risvineddike | |
1spsk. | sukker | |
1stk. | Blue Dragon Bambusmåtte | |
2ark | Blue Dragon Sushi Nori tang | |
100g | røget laks, skåret i strimler | |
15cm | agurk, skåret i tynde stænger | |
Efter smag | Blue Dragon Wasabi paste | |
Efter smag | sojasauce | |
Efter smag | Blue Dragon Sushi ingefær |
1. Tilbered sushiris jf. vejledningen på pakken. Bland risene med risvineddike og sukker, som er blandet over svag varme, indtil sukkeret er smeltet. Lad risene afkøle.
2. Læg 1 stk. Nori tang på bambusmåtten med den blanke side nedad. Fordel halvdelen af risene ud på tangpladen og efterlad ca. 1½ cm tomt i pladens øverste side væk fra dig selv. Læg fyldet på risene i en linje midt på pladen.
3. Rul bambusmåtten væk fra dig selv, så rullen strammes. Tryk forsigtigt rullen inden bambusmåtten fjernes. Fugt kanten af tangpladen med lidt vand og forsegl rullen. Gentag samme proces med det andet ark sushi nori.
4. Skær sushirullerne med en våd og skarp kniv i hver 6-8 stykker. Server med sojasauce, wasabi og sushi ingefær.