Tamago er en traditionel japansk omelet lavet af sammenpisket æg, et lille drys sukker og nogle få dråber sojasauce og stegt ved svag varme.
Kogte sushiris (svarende til ca. 65 g rå sushiris) | ||
2ark | Blue Dragon Sushi Nori tang | |
1tsk. | Blue Dragon Wasabi paste | |
8skiver | laks | |
8stykker | omelet i stave | |
8stilke | kørvel | |
japansk sojasauce | ||
Blue Dragon Sushi ingefær |
1. Kog sushiris jf anvisningerne på pakken og bland dem med sushi su (risvineddike + sukker).
2. Del hver nori ark i 4 lige store firkanter med en skarp kniv.
3. Form 8 løse boller af ris. Læg en risbolle på hvert tangark sammen med en skive laks duppet med wasabi samt et stykke omelet.
4. Rul sammen som et kræmmerhus og pynt med kørvel (eller evt. en anden krydderurt).
5. Server med sojasauce, wasabi paste og sushi ingefær.