Grøntsagerne kan varieres efter sæson og smag, og laks kan erstattes af kylling.
300g | laksefilet | |
200g | minimajs | |
1 | gulerod | |
1 | gul peberfrugt | |
1 | rød peberfrugt | |
½ | rødløg | |
50g | sukkerærter | |
400g | ris | |
3spsk. | olie til stegning | |
pose | Blue Dragon Teriyaki woksauce | |
koriander | ||
sesamfrø | ||
lime |
1. Tilbered ris efter anvisningerne på pakken.
2. Skær laksefileterne i tern.
3. Halver minimajsene og skær gulerod, peberfrugt og rødløg i strimler. Sæt grøntsagerne til side samme med sukkerærterne.
4. Opvarm olie i en wok eller stegepande på høj varme og steg lakseternene i ca. 1 minut på hver side. Tag laksen af panden og stil til side.
5. Steg alle grøntsagerne i et par minutter.
6. Skru ned for varmen og læg laksen tilbage i panden. Tilsæt teriyaki woksauce og rør forsigtigt i 1-2 minutter.
7. Server wokretten med nykogte ris, frisk koriander, sesamfrø og limebåde.