600g | laks, skåret i 8 stykker | |
1spsk. | Blue Dragon Wasabi paste | |
2spsk. | mayonnaise | |
2spsk. | creme fraiche | |
flagesalt | ||
flormelis | ||
sort peber | ||
6spsk. | Teriyaki sauce | |
8stk. | bambusspyd som har ligget i vand | |
800g | wokgrøntsager (frisk snittet eller frosne) | |
1spsk. | citronsaft |
1. Bland en dressing af wasabi, mayonnaise og creme fraiche og smag til med en smule salt og sukker.
2. Hæld teriyakimarinaden i en skål, læg laksestykkerne heri og lad marinere i 10 minutter.
3. Tag laksestykkerne op af marinaden og træk dem på bambusspyd.
4. Steg grøntsagerne ved høj varme i nogle minutter, indtil de har fået lidt farve men stadig er sprøde. Smag til med salt og peber.
5. Varm en slip-let pande op til middel varme og steg fiskespyddene i nogle få minutter på hver side. Pas på at det ikke brænder på. Krydr laksen med salt og peber og hæld marinaden ved og steg yderligere nogle få minutter.
6. Server spyddene med lidt citron, den varme marinade, grøntsager og dressing.