Thai Burger

En næsten klassisk burger med et skønt Thai twist af sweet chili

  15-30min       Mild       Middel     Personer
Sweet Chili Dipping sauce kan erstattes med en af de andre Blue Dragon chili saucer fx. Mango Chili eller Chili & Ginger
Ingredienser
500g oksefars
4stk. forårsløg, i tynde skiver
1stk. æggeblomme
1flaske Blue Dragon Sweet chili dipping sauce
2spsk. BBQ sauce (fx Sweet Baby Ray's Original)
flagesalt og sort peber
1stk. stort salatløg, i tynde skiver
1stk. stor tomat, i tern
1bundt Thai basilikum
4stk. burgerboller
Fremgangsmåde

1. Bland kød, forårsløg og 2 spsk. chilisauce, æggeblomme og BBQ sauce til en jævn fars. Tilsæt salt og peber og form 4 burgere.

2. Grill/steg burgerne på middel varme.

3. Anret burgerne med rigeligt chilisauce, salatløg, tomat og basilikum og servér straks.

Du kan måske også lide

Click to access the login or register cheese