Grøntsagerne kan varieres efter sæson og hvad køleskabet byder på.
200g | ris | |
1 | forårsløg | |
1 | rødløg | |
200g | sukkerærter | |
200g | rød peberfrugt | |
200g | squash | |
500 g | kyllingefilet | |
1 pose | Blue Dragon Teriyaki woksauce | |
olie til stegning | ||
sesamfrø | ||
frisk koriander |
1. Kog ris efter anvisningen på pakken.
2. Skær kyllingefilet i strimler og krydr med lidt salt og peber.
3. Skær grøntsagerne i ensartede strimler.
4. Opvarm lidt olie i en wok eller stor stegepande ved høj varme. Brun kyllingestrimlerne. Tilsæt grøntsagerne og steg i ca. 5 minutter og vend jævnligt kød og grønt.
5. Skru ned for varmen og tilsæt woksaucen og lad retten simre i få minutter.
6. Server med nykogte ris og pynt med sesamfrø og frisk koriander.