Fiskesauce

Fiskesauce (nam pla) bruges i det thailandske køkken, på samme måde som salt bruges i Vesten. Den balancer på forunderlig vis mellem styrke, sødme og syrlighed. Fiskesaucen er modnet i tolv måneder, således at den helt rigtige salte smag har haft tid til at udvikle sig.

      Mild
Bland din egen helt naturlige smagsforstærker. Lige dele fiskesauce, limesaft og sukker giver den perfekte balance i dine asiatiske retter.
Næringsinformation
Næringsinformation pr. 100 ml
Energi 304 kJ / 73 kcal
Protein 6,6 g
Kulhydrat 11,6 g
-heraf sukkerarter 9,1 g
Fedt <0,5 g
-heraf mættede fedtsyrer <0,1 g
Kostfibre
Natrium
Salt 26,7 g
Vigtig information

Allergiinformation: Indeholder fisk. Fiskesaucen kan danne saltkrystaller i bunden af flasken, men disse er helt uskadelige.

Ingredienser

Ansjosekstrakt (68%) (FISK), salt, sukker, vand.

Du kan måske også lide

Click to access the login or register cheese